Deugdelijke verpakking en verzending

bestellingen worden deugdelijk verpakt en verzonden. De afzender is XXLWensballon.nl Voor de verzending van uw bestelling maken wij gebruik van de diensten van PostNL

Wanneer u klachten heeft over de bezorging van uw pakket vernemen wij dit graag van u. Op deze wijze kunnen wij bij onze accountmanager de klachten kenbaar maken.

Uw bestelling wordt verpakt in een deugdelijke verpakking U ontvangt  van ons geen ongevraagde reclame via mail, post of andere wijze.

Servicepunt levering

Kies zelf waar en wanneer u uw pakket wilt afhalen Nu ook voor België

Blijft u liever niet thuis wachten op uw pakket? In onze webshop heeft u tijdens het bestelproces de optie om uw zending meteen op een PostNL locatie te laten bezorgen, bijvoorbeeld in uw supermarkt. Zo bepaalt u zelf waar en wanneer u uw bestelling ophaalt.

U hoeft niet meer thuis te blijven om uw pakket in ontvangst te nemen. Kies tijdens het afrekenen voor de verzendmethode “Direct naar PostNL servicepoint (Pakjegemak)” wij sturen uw pakket dan naar de gekozen afhaallocatie waar u de volgende werkdag uw bestelling kunt afhalen op een tijd die u goed uitkomt tijdens de openingstijden van het servicepoint. Het pakketje blijft 7 dagen voor u beschikbaar op het servicepunt.

Deze service is ook erg gemakkelijk voor wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent en geen postadres heeft of wanneer u een huisgenoot wilt verrassen .

Levertermijn

De levertijd bedraagt gemiddeld 1 á 2 werkdagen na ontvangst van de betaling. Wanneer u bv op maandag een bestelling plaatst en betaald met iDEAL Paypal of Mistercash voor 15.00 wordt deze vaak nog dezelfde dag door ons verzonden.

Kiest u echter voor de betaalmethode bank overschrijving zullen wij uw bestelling pas verder in behandeling nemen op het moment dat de betaling is ontvangen. Wanneer deze bijschrijving op dinsdag wordt ontvangen zal uw bestelling op dinsdag of woensdag worden verzonden afhankelijk van het moment dat de bijschrijving zichtbaar is op onze rekening.

Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. xxlwensballon.nl is gerechtigd de aflevering in gedeelte na te komen. De extra kosten van de nalevering worden uiteraard door xxl wensballon gedragen.

Om tot levering van een bestelling over te gaan, kan het zijn dat u wordt benaderd via telefoon of e-mail om de juistheid van uw bestelling te controleren. Vermeld tijdens het registreren een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent, dan blijft de eventuele vertraging beperkt. Met voorkeur een 06 nummer waarop u direct te bereiken bent.

U wordt de gehele tijd per email op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling en zodra deze verzonden is ontvangt u een trackingcode waarmee u online het pakket kunt volgen.

Alternatief leveradres mogelijk

Het is mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. U dient dit aan te geven tijdens het bestelproces.

Let op bij een bestelling op rekening moeten het factuuradres en het verzendadres gelijk zijn.

Bezorgkosten

Servicepunt levering binnen Nederland kost slechts €6,50
De standaard verzendkosten zijn € 4,95 voor een brievenbus zending  en € 6.95 voor een reguliere pakketzending binnen Nederland.
 
Het kan echter voorkomen dat ondanks dat u  het regulier tarief betaald heeft de zending toch door de brievenbus geleverd wordt. Wij doen dit dan zodat u niet thuis hoeft te blijven wachten op de bezorger, of om op deze wijze de verpakking en handelingskosten te dekken.
 
Voor zendingen naar België en Duitsland rekenen wij €8,50

Gratis verzending

Alle bestellingen van € 45,- of meer worden door ons gratis verzonden binnen Nederland
Vanaf een besteding van €60,- is ook verzending naar België gratis