iDEAL

De populairste betaalmethode voor Nederlandse bezoekers.
De betaalmethode werkt bij iedere bank hetzelfde. Elke consument die internetbankiert bij een bank die met iDeal werkt, kan er eenvoudig mee betalen. In feite is het gewoon internetbankieren zoals velen dat allang gewend zijn. Het verschil is dat de wij, na goedkeuring van de transactie, real time een betalingsgarantie van de betreffende bank krijgen.

Kies je voor de betaalmethode iDeal, dan krijg je in een dropdown-menu de banken te zien die ermee werken. Je kiest jouw eigen bank en je kunt vervolgens in de betaalomgeving die je gewend bent afrekenen. Makkelijk: alles is al voor je ingevuld, dus je bent met één druk op de knop klaar. Je moet natuurlijk nog wel inloggen met dezelfde codes die je ook gebruikt bij ‘gewoon’ internetbankieren.

De voordelen van iDEAL zijn veiligheid, de betaling wordt meteen uitgevoerd waardoor je jouw aankopen snel krijgt opgestuurd.

Achteraf betalen via Billink

Billink voert voor XXLwensballon.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden, zie artikel 15.5 “Achteraf betalen via Billink”. Achteraf betalen is mogelijk tot een maximumbedrag van € 250,00 inclusief BTW. Achteraf betalen is helemaal gratis bij XXL Wensballon U betaalt niets extra’s en u betaalt pas nadat u de bestelling heeft ontvangen en loopt hiermee dus geen enkel risico. 

De Billink betaalmethode is alleen beschikbaar wanneer u kiest voor de verzending via postnl . Bij servicepunt levering is het niet mogelijk om voor billink te kiezen

Tijdens de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V., welke deze zal toetsten op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is uw bestelling geaccepteerd en kunt u achteraf betalen op rekening, waarna het bedrag na ontvangst van uw bestelling achteraf betaald wordt. U ontvangt vervolgens namens Billink een factuur, welke de verantwoordelijkheid neemt  voor de verdere afhandeling van uw betaling.

Achteraf betalen via Billink is nu ook beschikbaar voor zakelijke en Belgische klanten

Credit Cards

Wij accepteren diverse gangbare creditcards. zoals Visa , Mastercard etc

Paypal

PayPal is van origine een betaalwijze ontwikkeld voor Ebay. Inmiddels is het een van de meest geaccepteerde betaalopties wereldwijd.
U kunt met PayPal eenvoudig betalen door middel van uw e-mailadres en wachtwoord. De bedragen kunnen worden betaald door middel van een automatische afschrijving of een gekoppelde creditcard. Het is ook mogelijk om het PayPal account op te waarderen zodat er een PayPal saldo aanwezig is.

Belfius Pay Button

Online betalen met Belfius Pay Button is veilig en snel. Belfius Pay Button behoord tot een van de grotere banken in België  Het is net als iDEAL en Bancontact een snelle en gegarandeerde betaalmogelijkheid.

Bancontact

Met Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Met Bancontactkunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.