Thaise lampion of wensballon

Een Thaise lampionKong-Ming-lantaarnwensballon of vuurballon is een lampion die door door een brandstof element de lucht in de Thaise lampion verhit en daardoor kan opstijgen.

De lampionnen werden voor het eerst gebruikt door de Chinese strateeg Kongming (181 – 234) voor communicatiedoeleinden, en later werden de lampionnen door burgers in met name China, Thailand en Taiwan gebruikt bij speciale gelegenheden als een soort vuurwerk. Het oplaten van  Thaise lampionnen zou geluk brengen 
 
In 2005 werden op het strand van Khao Lak (Thailand) 5000 lampionnen opgelaten ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de tsunami van 26 december 2004.
 

Snelle levering ook naar België

Doordat wij onze wensballonnen ruim op voorraad hebben kunt u uw bestelling vaak al de volgende werkdag in huis verwachten. Ook onze Belgische klanten ontvangen vaak al de volgende werkdag hun bestelling .

Uitgebreid aanbod Thaise lampionnen

Bij ons heb je een zeer uitgebreide keuze aan wensballonnen verkrijgbaar in diverse uitvoeringen onze XXL wensballon heeft de originele vorm van de Thaise lampion

Een thaise lampion oplaten hoe doe je dat

  1. haal de wensballon voorzichtig uit de verpakking
  2. vouw de wensballon voorzichtig open
  3. zet de dubbele ring vast met de afstandshouders
  4. verwijder het beschermende papier van de brander 
  5. vouw de hoekjes van de brander om en steek deze alle 4 aan
  6. draai de wensballon om en zorg dat de vlam het papier niet raakt en laat de lucht in de wensballon opwarmen.
  7. Wacht tot de wensballon begint te “trekken” en laat me dan los
thaise lampion

snelle levering wensballonnen achteraf betalen veilige goedgekeurde wensballonnen lage prijzen

Wensballonnen kopen doe je bij XXL Wensballon , de wensballon specialist

Ook voor de mooiste wensballonnen ben je bij ons aan het juiste adres. Ons huismodel is de “enige echte originele XL wensballon ” een wensballon in met het model van een thaise wensballon herkenbaar aan zijn cilindervorm en met een afmeting van 1 meter de enige wensballon die in dit formaat verkocht mag worden Deze wensballon is de enige wensballon met een speciale ontheffing waardoor hij groter mag zijn dan de wettelijk maximale maat van 75cm De wensballon voldoet aan alle wettelijke eisen en is onlangs weer getest door de NVWA en veilig bevonden (klik hier voor de resultaten pdf)

Het is voor uw en uw omgeving ook erg belangrijk om een wens ballon op te laten welke voldoet aan de wettelijke eisen . Wensballonnen die niet voldoen aan de wettelijke eisen mogen niet verhandeld worden en dat heeft een reden. Ze zijn gevaarlijk voor de gebruiker , door lekkende branders , gebruik van asbesttouw etc Maar ook voor het millieu denk aan het gebruik van ijzerdraad dat schadelijk is voor dieren etc Met een goedgekeurde ballon heeft u een deugdelijk biologisch afbreekbaar product in handen dat u veilig kunt gebruiken .

Oplaten wensballon

Het oplaten van uw wensballon is een ervaring die je niet gauw meer zult vergeten. Het opstijgen van de lampion, het licht van het vuur dat langzaam weg zweeft en kleiner wordt, is bijna een  magische ervaring.  Met name op een heldere, windstille avond is het effect van onze wensballon indrukwekkend.