Witte Helium Duif

Onze helium duif is goede vervanger van de levende duif.  Deze duiven gevuld met helium, gedragen zich tijdens het oplaten ook nog  eens zoals echte duiven.
In het filmpje op deze pagina krijgt u een idee van het vlieggedrag De ervaring is echt Sensationeel ! 

Onze Helium Duif © vliegt veel langzamer en rustiger in vergelijking tot andere heliumballonnen, tevens zijn de helium duiven ook voor het milieu een verstandige keuze want in deze ballon is volledig biologisch afbreekbaar.  En echte duiven tja die zijn na een paar seconden al gevlogen net voordat je nieuwe schoonmoeder een foto heeft kunnen maken.

Wanneer u minder dan 10 witte helium duiven wenst of zelf over helium beschikt kiest u voor de losse duiven en anders kiest u voor het pakket dat ook nog eens gratis verzonden word

Het verschil met een latex ballon is dat onze helium duif minder snel opstijgt , eruitziet als een duif en ook nog een vliegt als een vogel.

Of u kiest om 5 of 500 helium duiven los te laten, het zal altijd een spectaculair en magisch moment zijn om deze helium duiven te zien vliegen


Afmeting Helium Duif:

De afmeting van de helium witte duifballon is 70 x 43 cm en helium duiven blijven gemiddeld 20 uur zweven.  

 

De helium duif is een milieuvriendelijke keuze

De Helium DUIF© is niet zomaar een normale helium ballon, maar ook een bio ballon. Door de samenstelling wordt deze afgebroken in slechts 10 dagen (in water) tot +/-100 dagen (onder droge omstandigheden).

Zeker in vergelijking tot andere biologisch afbreekbare ballonnen waar het jaren kan duren voordat deze zijn afgebroken is de Helium duif 100% milieu vriendelijk te noemen.

Uw lege heliumcilinder kunt u inleveren bij de vuilstort van uw gemeente of als oud ijzer aanbieden. Aangezien deze geen giftige stoffen bevat, kan deze bij het staalafval.

Helium duif afbraakproces