Veel gestelde vragen over wensballonnen

Waarvan zijn wensballonnen gemaakt ?

Wensballonnen zijn gemaakt van rijstpapier bamboe en touw en een brander. Onze ballon is biologisch afbreekbaar en zal geen schade toebrengen aan het millieu
Wensballonnen zijn ook een groen alternatief voor vuurwerk, naast het feit dat het goedkoper is blijft het effect van de wensballon langer zichtbaar dan bv een vuurpijl.

Zijn wensballonnen gevaarlijk ?

Wanneer de gebruiksinstructies in acht worden genomen zijn wensballonnen niet gevaarlijk. Onze wensballonnen zijn ook goedgekeurd door de VWA, defensie en het ministerie van VENW / IVW. De ballonnen mogen het hele jaar opgelaten worden. Echter kunnen er in een plaatselijke gemeentelijke verordening uitsluitingen gemaakt worden.

Hoe groot zijn de wensballonnen?

Onze wensballon heeft een afmeting van 50x100 cm en is daarmee de grootste  wensballon die in Nederland opgelaten mag worden.

Ik heb gehoord dat er asbest zit in wensballonnen ?

Onze wensballonnen bevatten geen asbest, er bestaan inderdaad goedkopere wensballonnen met asbesttouw wij adviseren deze wensballonnen niet te kopen/gebruiken.

Ik heb gehoord dat wensballonnen verboden zijn ?

Nee dit klopt niet, er is in het verleden een verbod geweest , maar sinds eind 2010 zijn o.a. onze wensballonnen voldoen aan alle gestelde eisen en mogen weer verkocht worden. Zorg er welvoor dat u veilige  wensballonnen aanschaft.

Wat is het verschil tussen Geluksballonnen Ufoballonnen en Wensballonnen ?

Daar is geen verschil tussen het is alleen een andere benaming voor hetzelfde product. Ze worden ook wel eens  : Thaise lampion, sky lantern, Chineese lantaarn, vliegende lampion, Chineese lampion of Thaise  Ballon genoemd.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb ?

Indien er op werkdagen voor 15:00 besteld is en is betaald met iDEAL of PayPal dan versturen wij nog dezelfde dag. Wanneer postnl dan zijn werk doet heeft u deze de volgende werkdag in huis

Wij zijn een buitenlandse firma en willen graag zonder BTW geleverd worden is dat mogelijk  ?

U kunt contact met ons opnemen voordat u een bestelling plaatst  , nadat wij een geldig BTW nummer hebben ontvangen kunnen wij de order zonder BTW invoeren voor u . Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verzonden. 

Zijn wensballonnen gevaarlijk ?

Nee een wensballon die voldoet aan alle wettelijke eisen zoals de wensballonnen die wij verkopen zijn veilig te gebruiken. Er is geen enkele grond voor een verbod dat is de conclusie van een onderzoek gedaan door radio 1  Luister hier naar de uitzending zelfs de bond van verzekeraars erkennen als tegenstanders erkennen dat het weer een storm in een glas water is.  Koop daarom uw wensballonnen bij ons en dat zal het aan de wensballon niet liggen.


Staat het antwoord op uw vraag er niet bij bel ons dan op 084-4312801 en wij beantwoorden uw vraag persoonlijk

 

 

wensballon

 

Waarvan zijn wensballonnen gemaakt ?

Wensballonnen zijn gemaakt van rijstpapier bamboe en touw en een brander