Voorraad & Assortiment

klik hier en keer terug naar de klantenservice paginaGehele assortiment online beschikbaar

XXL Wensballon biedt een uitgebreid assortiment aan 

Alle producten die we verkopen, zijn op onze website te vinden.

  • Zoekt u een specifiek product?

    Gebruik dan onze uitgebreide zoekfunctie.
Actuele voorraadstatus

 

Bij elk product op XXL Wensballon staat de actuele voorraadstatus. In het geval van kleding kan het echter zijn dat het product wel voorradig is alleen de door u bestelde maat niet beschikbaar is op dat moment. U wordt door ons in dat geval ten alle tijden binnen 24 uur op de hoogte gebracht hierover.

Is een product niet op voorraad, dan kunt u toch een bestelling plaatsen. Houd er dan wel rekening mee dat uw bestelling wordt vastgehouden totdat deze door ons compleet uitgeleverd kan worden.

 

Prijzen inclusief BTW

De prijzen op XXL Wensballon zijn altijd inclusief BTW en excl verzendkosten. Houd wel rekening met mogelijke extra kosten voor betaalmethodes als Credit Card betalingen en Rembours. Voor de betaalmethoden Bank-overschrijving en Ideal worden geen extra kosten in rekening gebracht


Geen Verzendkosten vanaf € 75,-

Bestellingen boven de € 75,- worden door ons gratis verzonden, uiteraard geldt dit ook voor onze Belgische en Duitse klanten.
Onder dit bedrag wordt er voor zendingen binnen Nederland € 6,50 gerekend en voor zendingen naar België en Duitsland slechts € 7,50