Verzending & Bezorging

klik hier en keer terug naar de klantenservice pagina

Vandaag voor 12:00 besteld vanavond nog in huisSame Day Delivery - vandaag besteld vanavond al in huis (momenteel niet beschikbaar)

Bij ons kunt u indien u voor 12:00 uw bestelling plaatst nog dezelfde dag uw bestelling in ontvangt nemen.
U kiest dan voor de optie Same Day Delivery wij maken dan uw bestelling voor u klaar en zorgen ervoor dat een koerier deze nog dezelfde avond bij u komt afleveren. U ontvangt tracking met GPS waarmee u uw pakket kunt volgen. Dus iets vergeten te bestellen voor uw feest of bruiloft bestel deze dan alsnog en wij zorgen ervoor dat uw bestelling nog dezelfde avond wordt afgeleverd. 

Kosten voor deze verzendmethode bedragen €12,- en is alleen beschikbaar voor onze Nederlandse klanten

 

Deugdelijke verpakking en verzending

Alle bestellingingen worden deugdelijk verpakt en verzonden.

De afzender is  XXL Wensballon of Guess Who Internetproductions.

Voor de verzending van uw bestelling maken wij gebruik van de diensten van Postnl Wanneer u klachten heeft over de bezorging van uw pakket vernemen wij dit graag van u. Op deze wijze kunnen wij bij onze accountmanager de klachten kenbaar maken.

Uw bestelling wordt verpakt in een deugedelijke verpakking
U ontvangt  van ons geen ongevraagde reclame via mail, post of andere wijze.

Post nl wagen

Bepaal zelf de afleverdatum (op dit moment niet beschikbaar )

We begrijpen dat u niet altijd  thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, daarom geven wij u de mogelijkheid om zelf de afleverdatumvan uw pakket te bepalen.

Bij het afrekenen kunt u zelf aangeven op welke datum u het pakket wenst te ontvangen. Wij zullen dan uw bestelling verzenden op de werkdag voor de gewenste afleverdatum zodat u deze de volgende dag in ontvangst kunt nemen.Het is nog niet mogelijk om een tijdvak aan te geven omdat onze vervoerder dit nog niet aanbiedt.  Maar met deze dienst hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wij zullen er alles aan doen om deze gewenste leverdatum te halen. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend, onvoorziene omstandigheden kunnen er altijd voor zorgen dat de gewenste levertijd niet gehaald wordt.

Bezorgschema

De artikelen die u heeft besteld, worden met TNT Post pakketservice bezorgd op het door u opgegeven afleveradres. Indien u niet thuis bent, zal de vervoerder het pakketje  bij de buren aanbieden, behalve wanneer aangeeft dit niet te willen. In dat geval zal  men een dag later nogmaals proberen het pakket af te leveren, wanneer u dan wederom niet thuis bent kunt u het pakket de volgende werkdag afhalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor (Dit geldt alleen voor Nederland)

Voor onze Belgische klanten geldt dat u 1 ,á 2 dagen nadat u van ons de verzendbevestiging heeft ontvangen uw pakket kunt verwachten. U kunt de verstrekte pakketcode gebruiken om uw pakket te volgen via de Belgische track trace . Het pakket wordt in de regel 3x aangeboden


Hieronder vindt u het TNT Post bezorgschema voor Nederlandse zendingen:

Aanbieding Maandag tot en met donderdag Vrijdag
Eerste bezorgpoging Volgende dag

Tussen 09:00-21:30 uur
(zakelijke wijken vóór 17:00 uur)

Bij geen gehoor: de bezorgpoging
Zaterdag

Tussen 09:00-16:00 uur

Bij geen gehoor: 2de bezorgpoging
Tweede bezorgpoging Dag na de eerste bezorgpoging

Tussen 09:00-21:30 uur
(zakelijke wijken vóór 17:00 uur)

Bij geen gehoor: gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor
Maandag

Tussen 09:00-21:30 uur
(zakelijke wijken vóór 17:00 uur)

Bij geen gehoor: gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor
Bij geen gehoor vanaf 13:00 uur, de dag na de tweede
bezorgpoging: 3 weken
afhaalmogelijkheid van het postkantoor
Vanaf dinsdag 13:00 uur: 3 weken
afhaalmogelijkheid van het
postkantoor

 

 

Bezorgen op een ander adres

Het is mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. 

 

 

Levertermijn

De levertijd bedraagt gemiddeld 1 á 2 werkdagen na ontvangst van de betaling. Wanneer u bv op maandag een bestelling plaatst en betaald met iDEAL voor 15.00 wordt deze vaak nog dezelfde dag of anders op dinsdag door ons verzonden. Kiest u echter voor de betaalmethode bank overschrijving zullen wij uw bestelling pas verder in behandeling nemen op het moment dat de betaling is ontvangen. Wanneer deze bijschrijving op dinsdag wordt ontvangen zal uw bestelling op dinsdag of  woensdag worden verzonden afhankelijk van het moment dat de bijschrijving zichtbaar is op onze rekening.

Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. XXL Wensballon is gerechtigd de aflevering in gedeelte na te komen. De extra kosten van de nalevering worden door XXL Wensballon gedragen.

Om tot levering van een bestelling over te gaan, kan het zijn dat u wordt benaderd via telefoon of e-mail om de juistheid van uw bestelling te controleren. Vermeld tijdens het registreren een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent, dan blijft de eventuele vertraging beperkt. Met voorkeur een 06 nummer waarop u direct te bereiken bent.

Zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvangt u een e-mail met daarin een track & trace code. Met deze code kunt u zelf uw pakket volgen. Tevens vindt u deze code terug bij uw bestelhistorie.

 

 

Bezorgkosten

De standaard verzendkosten zijn € 5.95 voor Nederland en € 7,50 voor België en Duitsland

 

 

Gratis Verzending

Alle bestellingen van € 45,- of meer worden door ons gratis verzonden binnen Nederland

 

TrackTrace

Zodra uw bestelling is verzonden wordt er een track trace code bekend gemaakt waarmee u uw bestelling online kunt volgen

 

Leveringsgebieden

Op dit moment worden alleen goederen geleverd aan de klanten binnen Nederland ,België en Duitsland. Bestellingen kunnen vanuit andere landen dan worden geplaatst, maar aflevering kan slechts in Nederland België en/of Duitsland geschieden.